petek, 6. februar 2015

Strokovna ekskurzija Bologna 2015

V soboto, 7. marca 2015 organiziramo strokovno ekskurzijo na Mineral Show v Bologno. Letos bo poudarek na nekaterih izjemnih najdbah iz področja Trente in otoka Elbe.

 

Odhod avtobusa bo ob 3:30 – Slovenska Bistrica in 5:00 v Tivoliju Ljubljana. Avtobus lahko ustavi še na Arji vasi in Sežani. Povratek v poznih nočnih urah.

 

Cena ekskurzije je 40,00 € za člane DPMFS* in 48,00 € za nečlane.

*Velja za člane s plačano članarino za leto 2014, ki bodo članarino za 2015 poravnali na ekskurziji.

*Predvidena cena je izračunano na zapolnitvi mest avtobusa. V primeru premalo prijav bomo najeli manjši avtobus, kar utegne spremeniti predvideno ceno ekskurzije.

 

Plačilo prevoza bomo poračunali med vožnjo na avtobusu, saj izvedba ekskurzije ni 100% zagotovljena in je odvisna od števila prijav. Prijave sprejemamo do srede 26. Februarja, takrat bomo tudi potrdili izvedbo ekskurzije oziroma morbitne spremembe programa.

 

Vstopnice za sejem so predvidoma 7,00€ (skupinski popust), denar bomo pobirali na avtobusu, pred prihodom v Bologno.

 

Prijave sprejema izključno ga. Marija Frantar, na elektronsko pošto: anton.frantar@telemach.net, tel: 041 525 797. O prijavi nujno obvestite ga. Frantar, da vam rezervira mesto.

 

Člani DPMFS imajo prednost pri prijavi. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest v avtobusu (predvidoma 49 mest). Vse informacije in sporočila pošiljajte izključno na gornje naslove in telefone.

 

Opozorilo: Rezervacije prostora na avtobusu so obvezujoče! V primeru neudeležbe naj vsak pridobi nadomestnega udeleženca ekskurzije in o tem obvesti ga. Frantar. Vse aktualne spremembe o ekskurziji lahko spremljate tudi na društveni spletni strani www.dpmfs.si ali FB profilu društva .

 

 

POHITITE S PRIJAVO, ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

 


--
Društvo prijateljev mineralov in fosilov Slovenije
Trg Svobode 31, 4290 Tržič
spletna stran: http://www.dpmfs.si
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar